Berberler ve Kuaförler İftar Yemeği’nde bir araya geldi

Berberler ve Kuaförler İftar Yemeği’nde bir araya geldi

Berberler ve Kuaförler İftar Yemeği’nde bir araya geldi

Berberler ve Kuaförler İftar Yemeği’nde bir araya geldi

Berberler ve Kuaförler İftar Yemeği’nde bir araya geldi
04 Eylül 2009 - 09:27

* Kırklareli Berberler ve Kuaförler Odası tarafından Dörtler Köftecisi’nde verilen İftar Yemeği’nde Oda Üyeleri ve aileleri bir araya geldi.



HABER MERKEZİ
Ramazan Ayı’nın bereketinden ve faziletinden yararlanmak ve hayır dua almak için verilen İftar Yemekleri’nin bir yenisini Kırklareli Berberler ve Kuaförler Odası gerçekleştirdi. İftar Yemeği’ne; Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Başkanı Bayram Karakaş, Başkan Vekilleri İdris Ağılönü, , Mustafa Kahraman,  Kırklareli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Biriliği Başkanı Ali Fuat Şeker, Kırklareli Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Fahrettin Ayar, Yönetim Kurulu Üyeleri; Birol Uçan, Tahir Aygün, Hamit Yeşilfidan, İrfan Tahtabiçen, Elmas Büyükdere, Seçil Şan ile Oda Üyeleri ve aileleri katıldı.
02 Eylül 2009 Çarşamba günü Dörtler Köftecisi’nde verilen İftar Yemeği saat 19.53’te iftar topunun atılıp Akşam Ezanı’nın okunması ile dualar eşliğinde başladı. Çorba, tas kebabı, pilav, ayran ve tatlıdan oluşan İftar Yemeği huşu içerisinde yenildi.
Yemeğin ardından bir konuşma yapan Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Başkanı Bayram Karakaş, böylesine mübarek bir günde Kırklareli’nde meslektaşları ile birlikte iftar açmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek herkese afiyet olsun temennisinde bulundu.
İftar Yemeği’nin ardından plaket törenine geçildi. Kırklareli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Biriliği Başkanı Ali Fuat Şeker Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Başkanı Bayram Karakaş’a, Kırklareli Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Fahrettin Ayar Kırklareli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Biriliği Başkanı Ali Fuat Şeker’e, Kırklareli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Biriliği Başkanı Ali Fuat Şeker Yönetim Kurulu Üyeleri; Birol Uçan, Tahir Aygün, Hamit Yeşilfidan, İrfan Tahtabiçen, Elmas Büyükdere, Seçil Şan ile Oda Genel Sekreteri M. Tamer Öztaşkın’a plaketlerini verdi.
Berberlik ve Kuaförlük Mesleği’nde 20 yılını dolduran; Yılmaz Kolcular, Recep Ergün, Recai Ergün, İsmet Hünerli, Şaban Öğüt, Günay İkizlerli, Seyfettin Pürçek, Mustafa Büyükyakalı, Ahmet Sevinç, Ali Şenol, Rıdvan Varışlı, Filiz Kırbaş, Erdinç Çağan, Yusuf Bilgiç, Ahmet Karademir, Hüseyin Oktay, Gürsel Dağlı, Gürcan Boncuk, Neriman Onay, Metin Gönül, Ufuk Pürçek, Nevin  Koçulu, Nesrin Yüksekdağ, Kadir Sert, İsmet Dağlar, İsmail Sıvacılar, Altan Kütmür, Yıldız Ölçer, Ahmet Çolakoğlu, Sevim Erbil, Mürsel Öztürk, Nail Çatalkaya, İbrahim Bakaç, Cumhur Şentürk, Ekrem Aslan, Yücel Akıncıoğlu, Hasan Çetin Orak, Aydın Demircan, Hüseyin Gezek, Celal Mestoğulları, Basri Aydoğan, Şaban Bölük, Şükrü Akyüz, İsmet Saydam, Cafer Türk ve Cemal Yumurtacı’ya plaketlerin verilmesi ile gece sona erdi. (s)