Bayan Yaman’dan çocuklara candan ilgi

Bayan Yaman’dan çocuklara candan ilgi

Bayan Yaman’dan çocuklara candan ilgi

Bayan Yaman’dan çocuklara candan ilgi

Bayan Yaman’dan çocuklara candan ilgi
10 Şubat 2012 - 09:47

Kırklareli Valisi Mustafa Yaman’ın eşi Gülseren Yaman, ziyaret ettiği Atatürk İlköğretim Okulu’nun Anasınıflarını gezerek, öğrencilerle yakından ilgilendi.




HABER MERKEZİ


Kırklareli merkez ilçede eğitim ve öğretim vermekte olan ve aldığı başarılar ile göz dolduran Atatürk İlköğretim Okulu’nun dün ziyaretçileri vardı.


Kırklareli Valisi Mustafa Yaman’ın eşi Gülseren Yaman ile kızı Elif Yaman beraberlerinde; Kırklareli Vali Yardımcısı H. Volkan Köksal’ın eşi Emel Köksal, Kırklareli Vali Yardımcısı Günay Öztürk’ün eşi Sema Öztürk, Kırklareli İl Emniyet Müdürü Mehmet Behzat Canbazoğlu’nun eşi Nurcan Canbazoğlu, Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Korkmaz’ın eşi Nurhan Korkmaz ve Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Beyhan Turfan ile birlikte 09 Şubat 2012 Perşembe günü  saat 11.00’de Atatürk İlköğretim Okulu’nu ziyaret ettiler.


Ziyaretçileri; Okul Müdürü Bünyamin Çetin, Okul Aile Birliği Başkanı İlknur Kılıç, Başkan Yardımcısı Nilay Avrap, Muhasip Üye Elif Ulus, Yönetim Kurulu Üyesi Semra Burak ile okul öğretmenleri ve personel kapıda karşıladı.


Gülseren Yaman ve beraberindekiler okulda bulunan 5 Anasınıfını gezerek, burada eğitim ve öğretim görmekte olan öğrencilerle yakından ilgilendiler. Gülseren Yaman’ın çocuklarla kurduğu samimi ve candan diyaloglar ortamın neşelenmesine neden oldu. Sınıfları gezerek tek tek öğrencilerle ilgilenerek onların hal ve hatırlarını soran Gülseren Yaman ve beraberindekilere daha sonra okul yönetimi tarafından ikramda bulunuldu. İkram sırasında Gülseren Yaman yetkililerden okul ile ilgili bilgiler aldı. (s)