Başkan Çağlayan Kırklareli Basını’na veda etti

Başkan Çağlayan Kırklareli Basını’na veda etti

Başkan Çağlayan Kırklareli Basını’na veda etti

Başkan Çağlayan Kırklareli Basını’na veda etti

Başkan Çağlayan Kırklareli Basını’na veda etti
13 Mart 2014 - 13:21 - Güncelleme: 13 Mart 2014 - 17:07

* Kırklareli Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan, 9 yıl boyunca birlikte görev yaptığı Kırklareli’nin yerel ve ulusal basın mensupları ile veda yemeğinde bir araya geldi. 

 



HABER MERKEZİ
9 yıl boyunca Kırklareli için çalışan, dürüstlüğü ile halkın sevgisini kazanan Başkan Çağlayan, 11 Mart 2014 Pazartesi gecesi her çalışma, program ve etkinlik öncesi birlikte olduğu Yerel ve Ulusal Basın mensupları ile özel bir restoranda 11 Mart 2014 Salı günü saat 20.00’de bir araya geldi.
Düzenlenen geceye; Kırklareli Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan, Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Gülay Tülüş, Kırklareli Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Aydın Çivaş, Gazetemizi temsilen Yazı İşleri Müdürümüz Savaş Eskici, Muhabirlerimiz Faruk Ceylan, Erdoğan Şendir, Kadir Sinici, Sayfa Editörümüz Derya Atkoşan, Kırklareli merkez ilçede görev yapmakta olan yerel ve ulusal basın mensupları katıldı.
Gecede konuşma yapan ve Basın mensuplarının emeğinin ne kadar değerli olduğunu vurgulayan Başkan Çağlayan: “Tarafsız ve objektif şekilde kendi bildiklerini yazan basın mensuplarına kapılarımızı sonuna kadar açtık. Görevimizi layıkıyla yapmak, kurumlar ve siz basın mensubu arkadaşlarımız ile iyi ilişkiler içerisinde bulunmak görevimizin önemli bir parçasını oluşturdu. Basın mensupları halkı tarafsız bir biçimde bilgilendirmekle görevli olup,  Belediye Başkanlığı görevim süresi içerisinde bütün çalışma faaliyetlerimizi vatandaşlarımıza ulaştırdınız. Partimizin demokrasi anlayışı gereği bazılarının aksine eleştirilere her zaman açık olduk. Belediye imkanlarını en iyi şekilde değerlendirip, halkımızın hizmeti için kullandık. Bütçemizi her yıl düzenli şekilde arttırarak, Kent merkezinde 6-7 yıldır devam eden Doğalgaz, Tredaş ve Telekom kazılarına rağmen Kırklareli’de ana cadde ve sokaklarımızı yeniledik. Araç filomuzu genişleterek, Trakya’da en güçlü araç filosuna sahip bir Kent olduk. “At Arabasız Kent” projemiz ile Kent yaşamında sorun olan at arabalarını kaldırdık. Yayla Mahallesini tarihi dokusuna uygun şekilde yeniden düzenledik. Festival Alanı, İstasyon Caddesi ve Karaumur Caddesi başta olmak üzere birçok alanda düzenleme ve yenileme çalışmalarımız oldu.  Avrupa Birliği ve Trakya Kalkınma Ajansına hazırladığımız projelerle Belediye bütçesi dışında şehrimize yatırım imkanları yarattık. İnci Dere kolektör hattı ile dereye atık su akmamasını sağlıyoruz. Islah çalışması bitildiğinde Kırklareli’ne yeni bir sosyal alan oluşturmak mümkün olacaktır. Süpürgeciler Sitesi’nde Kapalı Pazaryeri ihale aşamasında olup, Pazar kurulması dışında diğer günler vatandaşlarımızın sosyal ve kültürel faaliyetlerini sürdürebileceği uygun hale getirilebilecektir. Dereköy Yolu Walldrof Korusunda su parkı, havuz ve botanik bahçe projemiz için gerekli imar düzenlemelerini bitirdik. Her mahallemizde yeşil alan düzenlemeleri ve çocuk oyun grupları yaparak hizmetlerimizi devam ettirdik. 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde hizmet bayrağını teslim alacak olan Belediye Başkanımıza her zaman bilgi ve tecrübelerimi aktarmaya hazırım. Ama tabi ki benim gönlüm hizmet bayrağını birlikte yürüdüğümüz partimizin adayı Mehmet Siyam Kesimoğlu’na devir etmekten yanadır” dedi.
30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde sonra başkanlık görevi sona erecek olan Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan, toplumun gerçek sesi olan ve yazılarıyla haberleriyle Kırklarelili vatandaşları her türlü olaydan haberdar eden basın mensuplarına teşekkür etti. (Savaş Eskici)