Başkan Ali Dermenci’nin Babaeski çıkarması

Başkan Ali Dermenci’nin Babaeski çıkarması

Başkan Ali Dermenci’nin Babaeski çıkarması

Başkan Ali Dermenci’nin Babaeski çıkarması

Başkan Ali Dermenci’nin Babaeski çıkarması
19 Temmuz 2012 - 09:19

Kırklareli İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Dermenci ve yönetimi 17 Temmuz 2012 Salı Akşamı Babaeski Şelale Restaurantta Babaeski İlçesine bağlı köy muhtarları ile bir araya geldiler.




HABER MERKEZİ





Babaeski Şelale Restaurantta gerçekleşen yemekli toplantıya Babaeski Köy Muhtarlarının neredeyse tamamı katıldı. Kooperatif temsilcilerinin de katılım sağladığı yemekli toplantıya mazeretlerini bildiren 4 Babaeski Köy muhtarı katılamadılar.


Başkanlığa seçildiğinden bu yana aktif bir çalıma sergileyen Başkan Ali Dermenci ve yönetimi Trakya’da gerçekleşen bütün etkinliklere katılıyor. Başkan Dermenci’nin yönetim anlayışıyla atak yapan Kırklareli Damızlık Hayvancılar Birliği 2800 üyesiyle devasa bir kuruluş haline geldi. Damızlık Hayvancılar Birliğinin Babaeski şube temsilcisi İlhan Okumuş’un katkılarıyla gerçekleşen yemekli toplantıya Babaeski İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Üzeyir Güngör de katılarak protokoldeki yerini aldı.


Basın mensuplarının da yoğun ilgisinin gözlendiği yemekli toplantıya Yeşilyurt Gazetesi köşe yazarı Özkan Başaran, Gündem gazetesi temsilcisi Ceyhun Çolak, Soylu FM ve Melodi FM’in yönetim Kurulu Başkanı Kadir Tolga Soylu ve Marmara Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Metin Karakuş da katılarak izlediler.


Kırklareli İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Dermenci gerçekleşen gecede duygu ve düşüncelerini şu şekilde aktardı;


“Bu akşam burada sizlerle bir araya gelişimizin iki sebebi vardı. Birincisi birlik beraberlik adına sizlerle oturalım bir arada tüm köy muhtarlarımızla beraber sohbet edelim istedik. Sağ olun bizleri kırmayıp değerli vakitlerinizi bizlere ayırdınız.  Hepinize bu geceye katılım gösterdiğiniz için ayrı ayrı kurumum ve şahsım adına teşekkür ederim. Bizleri bu akşam burada bir araya getiren ikinci konusu ise masalarınızda görüştüğümüz gibi işletme defterlerinin dağıtılması konusu oldu. Kurum çalışanı arkadaşlarımız işletme defterlerini sizlere dağıtımı yaptılar. İşletme defterleri ile ilgili aklınıza takılan konu ve sorular olursa her zaman bizlere danışabilirsiniz. Bilgimiz ve yetkimiz dâhilinde sizlere elimizden gelen yardımı yapmak için her zaman hazırız.


Daha önce sizlere vermiş olduğum bir sözüm vardı. Kırım Kongo kanamalı ateşi toplantısında sizlere kurumumuzun simgesi ve sembolü olan ineklerinizi vereceğimizi söylemiştim. Bu akşamki toplantı sayesinde bu ineklerinizi de sizlere getirerek takdim etmek istedim. Dolayısıyla sizlere olan bir sözümü daha yerine getirmiş oldum. Bizlerde sizlere ziyarete geldiğimizde bundan sonra masalarınızda bu ineklerimizi örmek isteriz.


Hizmetlerimiz her geçen gün bildiğiniz gibi devam etmekte, lakin sadece devam değil artarak devam etmekte.


Aslında bu işletme defterlerinin ulaştırılması konusu bizlerin İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile beraber yaptığımız ortaklaşa bir projedir. Biz bu işletme defterlerini İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü adına sizlere ulaştırıyoruz. Eski giden İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık müdürümüz bizim kurumumuzdan böyle bir talebi olmuştu. Bizde bu evrakların size ulaştırılmasında hizmet olarak üstlenerek sizlere ulaştırmaya devam ediyoruz.


Bildiğiniz gibi bizler kurum olarak Kırklareli İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği olarak yaklaşık 2500 üye, 36 personel, 6 şubesi, 19 aracı bulunan Kırklareli’nin en büyük sivil toplum örgütüyüz.


Çalışanlarımız araçlarıyla her gün rutin olarak yaklaşık 202 köy, belde ve ilçelerimize hizmetlerimizi sunmaktalar.


Bu dağıtılmış olan işletme defterleri tüm işletmelerde bulundurulmak zorundadır. Şu anda bölgemizde bu konuyla ilgili hiçbir sıkıntı yoktur.


Ayrıca Babaeski İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürümüz Üzeyir Bey ve çalışma arkadaşları da aramızda bulunmaktadır. Bizleri yalnız bırakmayarak bu geceye katıldıklarından dolayı kendilerine çok teşekkür ederiz. Diyerek sözlerine son veren Başkan Dermenci sözü İlçe Tarım Müdürü Üzeyir Gündüz’e bıraktı. İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Üzeyir Gündüz’de gerçekleşen gecenin üreticilerin birlik ve beraberliğinin yanı sıra üretim anlamında da faydalı olacağını bildirdi.


Gece de Babaeskili fasıl grubu Hüseyin Top ve saz ekibi fasıl ve sanat müziklerini muhteşem bir şekilde seslendirirken sürpriz olarak sahne alan Yerel Sanatçımız Bülent Çetinkol’da güzel sesiyle katılımcılara keyifli dakikalar yaşattı.