“Basın kamu ile vatandaş arasında köprüdür”

“Basın kamu ile vatandaş arasında köprüdür”

“Basın kamu ile vatandaş arasında köprüdür”

“Basın kamu ile vatandaş arasında köprüdür”

“Basın kamu ile vatandaş arasında köprüdür”
14 Ocak 2010 - 09:15

* Kırklareli Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mehmet Bayram ve Sigorta Müdür Yardımcısı Tamer Çarkçı gazetemizi ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günümüzü kutladılar.

HABER MERKEZİ
Kırklareli Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mehmet Bayram ve Sigorta Müdür Yardımcısı Tamer
Çarkçı dün saat 15.00’te gazetemizi ziyaret etti. Gazetemiz Muhabiri Savaş Eskici ile sohbetlerde bulunan Bayram,  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ziyaretler gerçekleştirdiklerini dile getirdi.
Basın mensuplarının çok zor şartlar altında kamuoyunu bilgilendirmeye çalıştıklarını belirten Bayram şunları kaydetti:
“Öncelikli olarak Sizin şahsınızda tüm basın camiasının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutlamak istiyorum. Basın olarak kamu kurum ve kuruluşları ile kamuoyu arasında bir köprü teşkil ediyorsunuz. Çok zor şartlar altında kamuoyunu aydınlatmak ve bilgilendirmek için çalışıyorsunuz. Sizlere bu zor görevinizde başarılar diliyorum.
Biz kurum olarak daha yeni sayılırız. Ancak Kırklareli’nde hızlı bir şekilde yapılaşma çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımıza yerinde kaliteli hizmet verme anlayışının gereği olarak ilçelerimizde de yapılanma sürecimiz devam etmektedir. Sigortalılarımızın sosyal güvenlik hizmeti almak için ilçelerden merkeze gelmeden hem zaman, hem emek ve hem de maddi yönden olumsuzlukları yaşamamaları adına Kurumumuzca üç ilçemizde kurulmasına karar verilen Merkez Müdürlüklerimizden ilkini 16 Mart 2009 tarihinde Sn. Başbakanımızın da katıldığı toplu açılış töreniyle Vize ilçemizde hizmete açılmıştı. İkinci olarak da 08 Ocak 2010 tarihinde Lüleburgaz ilçemizdeki Sosyal Güvenlik Merkezimizin açılışını gerçekleştirdik. Babaeski Sosyal Güvenlik Merkezimizin açılması için de teknik çalışmalar halen devam etmektedir.
Müdürlüğümüz, kaliteli, çağdaş hizmet vermenin gayreti içinde, her kademedeki personeliyle vatandaşlarımızın hizmetinde olmaya devam edecektir” (s)