“Baraj sorunumuz yok”

“Baraj sorunumuz yok”

“Baraj sorunumuz yok”

“Baraj sorunumuz yok”

“Baraj sorunumuz yok”
30 Mayıs 2015 - 07:21

* Gazetemizi ziyaret eden Halkların Demokratik Partisi (HDP) Kırklareli Milletvekili Adayları yaptıkları açıklamalarında, birlik, beraberlik ve barış vurgusu yaparak; “HDP’nin barajı geçememe gibi bir korkusu yok. 8 Haziran’dan itibaren Türkiye’de her şey daha güzel olacak” dediler.










HABER MERKEZİ


Halkların Demokratik Partisi (HDP) Kırklareli Milletvekili Adayları gazetemizi ziyaret etti.


Gazetemizi Ziyaret eden HDP Milletvekili Adayları Yazı İşleri Müdürümüz Savaş Eskici ile görüştü.


Ziyarete; HDP Kırklareli 1. Sıra Milletvekili Adayı Emine Nilüfer Ataman 2. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Boztemir, Kırklareli İl Eş Başkanı Gizem Kuzuk ve Seçim Koordinatörü Hüseyin Kahraman katıldı.


29 Mayıs 2015 Cuma günü, gazetemizi ziyaret eden HDP Kırklareli Milletvekili Adayları, birlik, beraberlik ve barış vurgusu yaparak; “7 Haziran Milletvekili Genel Seçimlerinde, Baraj Sorunumuz yok. HDP Halkın partisidir. Bizler, İnsanların İnançlarına, Kadın Haklarına, Doğa Talanlarına Eşit Paylaşım ve insanca yaşam için, Herkesin inancına saygı duyulsun ve özgür olsunlar diye bu yola girdik” dediler.


Çalışmaları hakkında da Bilgiler veren Milletvekilleri; “Ülkemizin çoğu yerinde bize karşı tehditler saldırılar aldık. Ama Kırklareli’de böyle bir şey yaşamadık. Ve her Kırklareli’nin her bir köşesine giderek, insanlara kendimizi anlatamaya çalıştık. Partimizi insanlar yanlış tanıyor ve yanlış biliyor. Bizler demokrasi, özgürlük, İnsanca yaşam için çalışıyoruz. 8 Haziran’dan itibaren Türkiye’de bizim barajı aşarak Meclis’e girmemiz ile birlikte çok güzel şeyler olacak. Birlik, beraberlik, kardeşlik ve barış içerisinde Türkiye’yi dünya devletleri içerisinde en üst sıralara taşıyacağız. Bu durumu diğer partilere oy vermeyi düşünenlerinde iyici idrak etmelerini istiyoruz. Onlarında destekleri ile bunları yapmamız imkansız değildir ” dediler. (Selçuk Vurucu)