Bakan Müezzinoğlu Kırklarelililerle iftar yapacak

Bakan Müezzinoğlu Kırklarelililerle iftar yapacak

Bakan Müezzinoğlu Kırklarelililerle iftar yapacak

Bakan Müezzinoğlu Kırklarelililerle iftar yapacak

Bakan Müezzinoğlu Kırklarelililerle iftar yapacak
04 Temmuz 2014 - 16:24

* Çeşitli ziyaretlerde bulunmak amacıyla bugün Kırklareli’ye gelecek olan Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Festival Alanı’nda Kırklareli Valiliği tarafından organizasyonu yapılan İftar Yemeği’ne katılarak burada Kırklarelililerle birlikte iftar yapacak.

HABER MERKEZİ


Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere bugün Kırklareli’ye geliyor. Bakan Müezzinoğlu ilk olarak Lüleburgaz’da başlatacağı Kırklareli ziyaretini, Kırklareli Valiliği tarafından Festival Alanı’nda verilen İftar Yemeği’ne katılarak sonlandıracak.


Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli İl Başkanı Av. Ahmet Zeki Kılavuz, Bakan Müezzinoğlu’nun çeşitli ziyeretlerde bulunmak üzere geleceğini ve Kırklarelililerle birlikte iftar yapacağını belirterek şunları kaydetti:


“Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Müezzinoğlu bugün saat 16.00 sıralarında Lüleburgaz İlçemize gelecek. Lüleburgaz İlçemizde icra edilecek olan kısa bir programın ardından merkez ilçemize bağlı Kavaklı Beldesi’ne hareket edecek. Kavaklı Beldemiz de yeni seçilen Belediye Başkanımız Gürel Koşdemir’e bir tebrik ziyaretinde bulunacak. Başkanımız Gürel Koşdemir’de beldenin sorunları ile ilgili Sayın Bakanımız Dr. Mehmet Müezzinoğlu’na hazırladığı raporu takdim edecek. Bu ziyaretin ardından Kavaklı Beldemisden Kırklareli şehir merkezine hareket edilecek. Kırklareli’de yapılmakta olan Kırklareli Devlet Hastanesi ve Ağız Diş Sağlığı Merkezi İnşaatlarını gezerek, son durumu hakkında ilgili kişilerden bilgiler alacak. Buradaki incelemelerin ardından Festival Alanı’nda Kırklareli Valiliği tarafından düzenlenmekte olan İftar Yemeği’ne katılacak olan Bakanımız iftar yemeği öncesinde halkımıza hitap edecek.  Kırklarelili vatandaşlarımız ile birlikte iftar yapacak oylan Bakanımız daha sonra da ilimizden ayrılacak.” (Savaş Eskici)