Babaeskispor fırsatı değerlendiremedi

Babaeskispor fırsatı değerlendiremedi

Babaeskispor fırsatı değerlendiremedi

Babaeskispor fırsatı değerlendiremedi

Babaeskispor fırsatı değerlendiremedi
15 Aralık 2009 - 09:11

Evrenspor 1- 1 Babaeskispor



HABER MERKEZİ
Kırklareli Süper Amatör Futbol Lig’in 9’uncu haftasında oynanan Evrenspor, Babaeskispor karşılaşması 1-1’lik eşitle sona erdi. Bu sonuçla birlikte Babaeskispor Kırklarelispor’un BAY geçtiği haftada 2 puan bırakarak zirve yarışında büyük bir yara aldı.
Evrensekiz Belediye Stadı’nda oynanan, Süper Amatör Ligin 9. hafta karşılaşmasında, 6 puanlı Evrenspor, 18 puanla ligin ikinci sırasında yer alan Babaeskispor’u konuk etti.
Evrensekiz Belediye Stadı’nda, Babaeskispor kafilesini Evrenspor’un yeni Teknik Direktörü ve Babaeskispor’un eski Teknik Direktörü olan Baki Koçer karşıladı.
Ev sahibi Koçer, Babaeskispor kafilesi ile maç öncesi sohbet etti.
Kırklareli Bölgesi İl Hakemlerinden İlker Güneş, Ramazan Geyik ve Taner Durgut hakem üçlüsünün yönettiği çok soğuk -2 derece bir havada oynanan karşılaşmanın ilk 45 dakikası 0–0 golsüz berabere sona erdi. Havanın soğuk olması nedeniyle maça ilgi gösterilmedi. Az sayıda futbolsever maçı takip etti.
Karşılaşmanın ikinci yarısında ev sahibi Evrenspor, Sercan’ın mükemmel golü ile 1–0 öne geçti. Bu golden kısa bir süre sonra Babaeskispor’dan Özmen, ceza alanı içerisinde kaleci Salim’i de geçerek topu boş kaleye yolladı ve skoru 1–1 yaparak eşitledi. Dostça başlayan karşılaşma 90 dakikanın sonunda karşılıklı atılan gollerle yine 1–1 dostça berabere sona erdi.
Karşılaşma sonrası el sıkışan her iki Kulüp Başkanı, yaptıkları ortak açıklamada; “dostça başlayan karşılaşma sonunda, yine dostluk kazandı” dediler.
Çok soğuk bir hava olmasına rağmen karşılaşmayı; Sporcu kimliği ile tanınan spora her zaman destek veren Evrensekiz Belediye Başkanı Halil Abanoz, Belediye Başkan Vekili Birol Özbay, Evrenspor Kulübü Başkanı Sadettin Kuşku, Babaeskispor Kulübü Başkanı Mustafa Yamak’ta izledi.Bu sonuçla Babaeskispor puanını 19’a çıkarırken Evrenspor puanını 7’ye çıkardı. (d.y.)