Babaeski’den bir “Yıldız” daha göç etti

Babaeski’den bir “Yıldız” daha göç etti

Babaeski’den bir “Yıldız” daha göç etti

Babaeski’den bir “Yıldız” daha göç etti

Babaeski’den bir “Yıldız” daha göç etti
10 Ocak 2012 - 19:03

Edirne Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12. Grup'ta ilk yarı lideri Keşanspor kafilesinin devre arası kampı için otobüsle Antalya'nın Alanya İlçesi'ne giderken, Korkuteli yakınlarında geçirdiği kazada Babaeskili genç Futbolcu Güner Yıldız hayata veda etti.




HABER MERKEZİ





Kaza öncesi kaydedilen görüntülerde kazada otobüsün altında kalarak ağır yaralanan ve götürüldüğü Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde yaşamını yitiren 20 yaşındaki Güner Yıldız da var. Dizüstü bilgisayarda oyun oynarken görüntülenen Yıldız'a Dalkıran; “Sessiz sedasız bilgisayarda pişti ve 51 oynadın” diye espri yapıyordu


Güner Yıldız Babaeski esnaflarından elektrikçi Necmettin ve Zerrin Yıldız çiftinin tek oğullarıydı. 07 Ocak 2012 Cumartesi günü Antalya’daki trafik kazasında hayata veda etti.


Güner Yıldız’ın cenazesi ailesi ve yakınları tarafından Antalya’dan alınarak 09 Ocak 2012 Pazartesi günü Babaeski’ye getirildi. Babaeski Hamidiye Mahallesi, Halk Eğitimi Merkezi arkasındaki evinin önünde sevenlerinden helallik alındıktan sonra ikindi namazına müteakiben Sofuhalil Köyü’nde defnedildi.


Cenazeye; Babaeski Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Keşan Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, CHP Edirne Milletvekili Kemal Değirmendereli, Babaeski Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Kırklareli İl Müftüsü İsa Saim, Kırklareli İl Müftü Yardımcısı İsmail Temel,  Babaeski İlçe Müftüsü Yusuf Aslan, Babaeski Belediye Başkan Yardımcısı Basri Güleç, CHP Babaeski İlçe Başkanı Hasan Ali Eren, MHP Babaeski İlçe Başkanı Semih Meriç, AK Parti Babaeski İlçe Başkan Yardımcısı Özgür Balmumcu, Babaeski Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Türkay Topal, Babaeski Şoförler ve Otomobilciler Odası Saim Kırcı, Babaeskispor yöneticileri ve futbolcuları, Kırklareli amatör spor kulüpleri federasyonu yöneticileri, Keşanspor yöneticileri ve futbolcuları, Çanakkale Dardanelspor yöneticileri ve futbolcuları yüzlerce araç ve binlerce vatandaş katıldı. (c.ç)