Babaeski’de Cemal Özbilen Rüzgârı esti

Babaeski’de Cemal Özbilen Rüzgârı esti

Babaeski’de Cemal Özbilen Rüzgârı esti

Babaeski’de Cemal Özbilen Rüzgârı esti

Babaeski’de Cemal Özbilen Rüzgârı esti
01 Ekim 2010 - 09:11

30 Eylül 2010 Perşembe günü, Babaeski’de bir dizi ziyarette bulunan Anavatan Partisi Kırklareli eski Milletvekillerinden Cemal Özbilen siyasi çevrelerde büyük bir ilgi ve heyecan oluşturdu.


Yorum-Haber
Özkan Başaran

Babaeski girişinde Pazarcı Petrol’ün sahibi Hasan Pazarcı’ya uğrayarak mini bir sohbetle Babaeski ziyaretlerine başlayan Eski Vekil Cemal Özbilen, daha sonra sırasıyla Babaeski Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı ve Babaeski Yağlı Tohumlar Kooperatifi’ni de ziyarette bulunarak kendisini sevenlerle hasret giderdi.
Babaeski Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı’yı beraberindeki heyetle ziyaret eden, Eski Milletvekili Cemal Özbilen, bir süre de sohbet etti.
Alpullu Belediye Başkanı Ahmet Durgun’un da bulunduğu nezaket ziyaretinde, Başkan Hacı, Cemal Özbilen’i ziyaretinden dolayı memnuniyetini belirterek; “İlimizde beş dönem milletvekilliği yapmış olan vekilim Cemal Özbilen, döneminde sayısız hizmetler yapmış ve eserler bırakmıştır. Kırklareli halkının hafızasındaki müstesna yerini biliyorum. Kendisiyle vekilliği sırasında unutamayacağım diyaloglarım oldu. Babaeski halkının kendisine olan güveninin ve sevgisinin devam ettiğini gözlüyorum” dedi.
Cemal Özbilen de; “Başkan Hacı’nın geçtiğimiz günlerde kaybettiğim yakınımın cenazesindeki taziye ziyaretine iade amacı ile bugün buradayım. Yoğun işlerimden dolayı kendisinin Belediye Başkanlığını tebrik edememiştim. Başkan Hacı’nın Belediye Başkanlığını tebrik ediyor, kendisine başarılar diliyorum” dedi.
Vedalaşırken Alpullu Belediye Başkanı Ahmet Durgun “ Vekilim sizi Alpull’uya davet ediyorum, benim de misafirim olarak görmek isterim” dedi.