Babaeski Gündem Gazetesi 1. yaşını kutluyor

Babaeski Gündem Gazetesi 1. yaşını kutluyor

Babaeski Gündem Gazetesi 1. yaşını kutluyor

Babaeski Gündem Gazetesi 1. yaşını kutluyor

Babaeski Gündem Gazetesi 1. yaşını kutluyor
05 Mart 2011 - 09:39


“ilçemize güzellikler ve yararlar getirmesini diliyorum”

HABER MERKEZİ
Trakya’da Yeşilyurt Gazetesi’nin kardeş kuruluşlarından biri olan Gündem Gazetesi; 01 Mart 2011 Salı günü 1. kuruluş yıldönümünü kutlayarak yeni hizmet yerinin de açılışını yaptı.
Açılış konuşmasını yapan Kırklareli Valiliği Hukuk İşleri Müdürü M. Erhan Türker, Gündem Gazetesi’nin tarafsız olması ve bütün çevreleri kucaklamasının önemli bir fonksiyonu olduğunu ifade ederek;
“Valimizin kutlamaları yoğun olmasaydı katılmayı düşünüyordu. Katılan tüm arkadaşlarımıza, dostlarımıza selamlarını sevgilerini ve muhabbetlerini iletmemi bana talimat olarak verdiler. Bende büyük bir zevkle yerine getirmeye çalışıyorum diye düşünüyorum. Ben gündem gazetesinin birinci seneyi devriyesinin hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Tabiî ki gazeteler bize yörenin dünyanın haberlerini ileten çok önemli işler gören kuruluşlardır. Babaeski ilçemizde kurulmuş olan Babaeski Gündem Gazetesi’nin tarafsız olması bütün çevreleri kucaklaması da önemli bir fonksiyondur. Ülkemize özellikle Babaeski ilçemize güzellikler getirmesini, yararlar getirmesini diliyorum. Katılan Sayın Milletvekillerimiz, ilçe Kaymakamlarımız Belediye Başkanımız olmak üzere katılan tüm zevata sayın valimizin bir defa daha sevgi ve muhabbetlerini iletiyorum. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Elmas Cankurt ise 01 Mart 2010 yılından bu yana bir yıldır hizmet verilmekte olduğunu belirterek;
“Babaeski Gündem Gazete ve Matbaası olarak 01 Mart 2010 yılından bu yana bir yıldır kesintisiz olarak hizmet vermekteyiz. Bugün sizlerle beraber hem 1. kuruluş yıl dönümümüzü hem de yeni adresimizin açılışını yapıyoruz. Biz haktan ve haklıdan taraf olmaktayız. Bir yıldır Babaeski İlçemizde yayın yapmaktayız. Tabiî ki herkesin olduğu gibi bizimde kendi fikirlerimiz vardır. Ama biz tüm siyasi kuruluşlarına aynı eşit mesafedeyiz” şeklinde bir konuşma yaptı.
Hukuk İşleri Müdürü Türker ve Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Cankurt açılış kurdelesini kesti.
 Açılışın ardından ikramlarda bulunuldu. Yapılan kutlama ziyaretlerinin ardından açılış töreni sona erdi. (ue)