Atatürk İlköğretim Okulu Geleneksel Pilav Günü ‘nü düzenledi

Atatürk İlköğretim Okulu Geleneksel Pilav Günü ‘nü düzenledi

Atatürk İlköğretim Okulu Geleneksel Pilav Günü ‘nü düzenledi

Atatürk İlköğretim Okulu Geleneksel Pilav Günü ‘nü düzenledi

Atatürk İlköğretim Okulu Geleneksel Pilav Günü ‘nü düzenledi
24 Mayıs 2010 - 09:50

Babaeski Atatürk İlköğretim Okulu, Okul Aile Birliği tarafından 22 Mayıs 2010 Cumartesi günü 14.00-17.00 saatleri arasında Babaeski halkını tanıştırma, kaynaştırma, eğlendirme ve Atatürk İlköğretim Okulunu geliştirmek için Festival çay bahçesinde geleneksel Pilav günü düzenledi.

HABER MERKEZİ

Okul Aile Birliği Başkanı Cemal İrci Geleneksel Pilav günü düzenlemelerindeki amaçlarının Atatürk İlköğretim Okulu öğrenci velilerinin tümünün Babaeski halkı ile tanışıp, yeni dostlukların oluşumunu sağlamak, bir yılın stresini atmak ve Okul Aile Birliği bütçesine bir nebzede olsa katkı sağlayabilmek olarak belirterek şunları kaydetti:
“Sağlanacak bu katkının öğrencilerimize ders araç gereci olarak geri dönecektir. Atatürk İlköğretim Okulu Aile Birliği olarak her şeyimizi ve ihtiyaçlarımızı devletten beklemek yerine kendi çabalarımızla gidermenin gayreti içerisindeyiz. Amacımız çocuklarımızın ülkenin ekonomik şartlarına göre daha iyi imkanlarla eğitim öğretim almasını sağlamaktır.
Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürüm okul Müdürüm, müdür yardımcılarım, değerli öğretmenlerimiz, sınıf annelerimiz, velilerimiz, misafirlerimiz,okulumuz öğrencileri yararına velilerimizi bir araya getirmek, dayanışma içerisinde tanıştırmak, eğitime katkıda bulunmak ve sizleri günlük streslerden biraz olsun uzaklaştırmak amacıyla düzenlediğimiz pilav günümüze okul aile birliği adına hoş geldiniz diyor onurlandırdığınız için ve katkıda bulunduğunuz için teşekkür ediyoruz.
Düzenlediğimiz tüm etkinliklerde bizlere büyük özverilerde bulunup yardımcı olan, emek veren, katkılarda bulunan, tüm sınıf anneleri ve velilerimize okul aile birliği olarak ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Bu velilerimiz içinden bu yıl için belirlediğimiz velilerimizi okul aile birliği teşekkür belgesi ile onurlandırmak istiyoruz.
Teşekkür belgesini almak üzere sayın Hülya Altundağ, Sayın Sabriye İrci, Sayın Müşerref Demir, Sayın Fethiye Çoban, Sayın Fatma Balkan, Sayın Emine Duman, Sayın Ayşe Özdil, Sayın Hamdiye Bahar ve Sayın Sevim Başaran hanım efendileri buraya davet ediyorum.Belgelerini vermek üzere  İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Çakıcı’yı davet ediyorum.
Velilerimize tekrar teşekkür ediyoruz. Pilav günümüze katkıda bulunan İdeal Restaurant sahibi (Hacı Abi) Hasan Güre’ye, Efeoğlu Ayranları sahibi Efkan Efe’ye, Festival Aile Çay Bahçesi İşletmecisi Yüksel beye ve tüm esnaflarımıza ayrıca teşekkür ediyoruz.”  (ab)