Atalanta Gezisi başvuruları devam ediyor

Atalanta Gezisi başvuruları devam ediyor

Atalanta Gezisi başvuruları devam ediyor

Atalanta Gezisi başvuruları devam ediyor

Atalanta Gezisi başvuruları devam ediyor
13 Ocak 2010 - 09:26

Kırklareli İş Adamları Derneği (KİAD) tarafından yapılan açıklamada Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) koordinasyonu ve Marmara İş Hayatı Dernekleri Federasyonu (MARİFED)...


HABER MERKEZİ
Kırklareli İş Adamları Derneği (KİAD) tarafından yapılan açıklamada Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) koordinasyonu ve Marmara İş Hayatı Dernekleri Federasyonu (MARİFED) organizasyonunda Türkiye ile Amerika Birleşik Devletleri arasındaki ticareti geliştirme ve firmalarımızın ABD pazarının potansiyelinden daha fazla pay almalarını sağlamak amacıyla Ticaret Heyeti düzenleneceği bildirildi.
Yapılacak olan Ticaret Heyeti’ne katılmak isteyen KİAD Üyeleri’nin 15 Ocak 2010 tarihine kadar başvurmaları gerektiği belirtilerek şunlar kaydedildi:
“Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) koordinasyonu ve Marmara İş Hayatı Dernekleri Federasyonu (MARİFED) organizasyonunda Türkiye ile Amerika Birleşik Devletleri arasındaki ticareti geliştirme ve firmalarımızın ABD pazarının potansiyelinden daha fazla pay almalarını sağlamak amacıyla 20-25 Şubat 2010 tarihleri arasında ABD’nin Georgia Eyaleti’nin başşehri Atlanta’ya ticaret heyeti düzenlenecektir.
Taslak programı aşağıda yer alan söz konusu ticaret heyeti kapsamında TUSKON US Ofisi tarafından Georgia Eyalet Valiliği ve Atlanta Ticaret Odası işbirliği ile belirlenen çeşitli sektörlerde ikili iş görüşmelerinin yapılması planlanmaktadır.
Programımıza katılmak isteyen üyelerimizin müracaat formunu ekte (Sayfa:3 Atlanta Ticaret Heyeti Başvuru Formu) doldurup 15 Ocak 2010 tarihine kadar e-mail (marifed@marifed.org) veya faks ile (0212 343 03 31) ulaştırmaları gerekmektedir. Gezimizin maliyeti tüm masraflar dâhil Tek Kişilik Oda (Single) 2.550 Dolar Çift Kişilik Oda (Double) 2.300 Dolar olarak belirlenmiştir. U.S.A. Vizesi ile alakalı: Vizesi olmayan katılımcılarımıza MARİFED gerekli bilgi ve doküman desteği sağlayacaktır. Konu ile alakalı Başvuru Formu’nu doldurup tarafımıza gönderdiğiniz takdirde sizler ile irtibata geçilecektir.” (s)