“Annelerin fedakârlığını hiçbir şey ölçemez”

“Annelerin fedakârlığını hiçbir şey ölçemez”

“Annelerin fedakârlığını hiçbir şey ölçemez”

“Annelerin fedakârlığını hiçbir şey ölçemez”

“Annelerin fedakârlığını hiçbir şey ölçemez”
08 Mayıs 2010 - 09:38

Türkiye Değişim Hareketi (TDH) Kırklareli Kadın Kolları Başkanı Kadriye Dedeoğlu Anneler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamasında şunları kaydetti:


HABER MERKEZİ
“Anaların anası, ataların atasını doğurup, bu topraklar üzerinde ''Ay-Yıldızlı Bayrağımız'' gölgesinde doğan ve doğacak olan her vatandaşının hür, bağımsız ve onurlu bir şekilde yaşamasını sağlayan ''Ulu Önderimiz''i büyüten yetiştiren Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu  Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ın İZMİR-Karşıyaka'da bulunan Anıt Mezarı'na ''Anneler Günü''sebebiyle serpilmek üzere 81 ilimizin temsili toprağını götüreceğiz.
Derin mavi gözlü, meleklerin temsili Zübeyde Anamız, oğlu Mustafa Kemal Atatürk'ün söylediği ''Kadının en büyük vazifesi analıktır'' sözünü emeğini, yüreğini, ruhunu sanki kendisinde emanetmiş gibi çocuklarına vererek (her anne gibi) yerine getirmiştir.
Anneler her şeyi görmeseler bile çocuklarının, yavrularının ne halde olduğunu kalpleriyle hisseder duyarlar. Okuduğumuz en güzel anlamlı, sıcacık kitap anamızdır. Yalnızlığımızda sıcaklığını hep duyarız yüreğimizde, huzur buluruz yanımızda da olsa, cennette de olsa. Bir çocuk doğduğunda bir anne doğar. Bir çocuk öldüğünde ana yüreği binlerce kere ölür. Annelerin fedakârlığını hiçbir şey ölçemez.
Onun içindir ki; Cennet annelerin ayakları altındadır der Hadis-i Şerif'inde Allah'ın Resulü. 09 Mayıs 2010 tarihinde saat 13.30’da Zübeyde Hanım Anıt Mezar'ında yapılacak olan ''Anneler Günü'' anma töreni, Türkiye Değişim Hareketi’nin en güçlü temelini oluşturacak ve değişim kadınları üzerinde, yükselecektir Hareketimiz diyerek, kadınlara verdiği önemi anlatan Sayın Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül’ün Katılımları ile gerçekleştirilecektir.
Annelerinin sonsuz sevgisiyle nefes alıp beslenen tüm evlatlar adına; annelerimizin anneler gününü kutlarız.” (s)