Anayasa Referandumu Karakoç’ta ilgi gördü

Anayasa Referandumu Karakoç’ta ilgi gördü

Anayasa Referandumu Karakoç’ta ilgi gördü

Anayasa Referandumu Karakoç’ta ilgi gördü

Anayasa Referandumu Karakoç’ta ilgi gördü
10 Haziran 2010 - 09:17


* AK Parti Kırklareli İl ve İlçe Teşkilatı, Kırklareli merkez ilçeye bağlı Karakoç Köyü’nde geçtiğimiz Pazar günü yapılan seçimler ile Muhtar olan Hüseyin Köse’yi ziyaret etti. AK Parti Kırklareli İl Başkanı Yurdaer Ulus’un Anayasa konusunda yaptığı açıklamalar büyük ilgi gördü.


HABER MERKEZİ
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli İl Başkanı Yurdaer Ulus, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Emre Yurdakul, Ersin Kızıltaş, Merkez İlçe Başkanı Hamit Orakçı, Yönetim kurulu Üyeleri Abdullah Sarı, Erkan Obuz, Müjdat Savaş, Erol Başataç, İsmail Alayayla ve İl Genel Meclisi Üyesi Nihat Sağlam  08 Haziran 2010 Salı günü saat 21.30’da merkez ilçeye bağlı Karakoç Köyü’nü ziyaret etti.
Karakoç Köyü Muhtarı Alaattin Ayar’ın geçtiğimiz aylarda vefat etmesi ile boşalan Köy Muhtarlığı için 06 Haziran 2010 Pazar günü yapılan Seçimlerde Muhtarlığa Seçilen Hüseyin Köse, İhtiyar Heyeti ve köy halkı ziyarette bulunan heyeti köy meydanında karşıladı.
AK Parti Kırklareli İl Başkanı Yurdaer Ulus, Köy Muhtarlığı görevine yeni seçilen Hüseyin Köse’yi tebrik ederek, görevinde başarılar diledi.
* “Anayasa Referandumu ülkemizin geleceğini belirleyecek”
Önümüzdeki süreçte vatandaşların iki kere sandığa gideceğini belirten Ulus, bunlardan ilkinin Anayasa Referandumu olacağını belirtti. 1982’nin şartlarına uygun olarak hazırlanan bir Anayasa ile günümüzde hayatın devam edemeyeceğini belirten Ulus, vatandaşların neyi oylayacaklarını iyi öğrenip, iyi anlaması gerektiğini ifade etti. Bu konunun çok önemli olduğunu belirten Ulus, Anayasa Referandumu ile Türkiye’nin geleceğinin de yönleneceğini ifade ederek bu konuda vatandaşlara çok önemli görev düştüğünü ifade etti.
Ulus, bu konuyla ilgili olarak vatandaşları bilgilendirmek için ilk adımı Karakoç Köyü’nden attıklarını belirterek, bundan sonrada düzenlenecek olan ziyaretler ile Kırklareli’nin her bir köşesindeki vatandaşa ulaşılarak konunun öneminin ayrıntılı olarak anlatılacağını belirtti.
* “Kanalizasyonunuz hayırlı olsun”
Yurdaer Ulus, iktidar partisi olarak her ilçenin, beldenin ve köyün kendileri için aynı öneme ve değere sahip olduğunu belirtti. Geçtiğimiz yıllarda Su Şebekesi, Elektrik Şebekesi sorunu çözülen Karakoç Köyü’ne yeni bir müjde daha veren Ulus; “Köyünüzün eksik olan Su ve Elektrik şebekelerini geçtiğimiz yıllarda tamamlamıştık. O dönemde söz verdiğimiz Kanalizasyon Sistemi için ciddi çalışmalar yaptık. Milletvekilimiz Ahmet Gökhan Sarıçam’ın da yoğun çalışmaları sonucunda KÖY-DES’ten ve İller Bankası’ndan alınacak destekler ile Kanalizasyon çalışmalarını başlatacağız. Bunun için Valilik oluru cebinde. Hepinize hayırlı olsun” dedi. (s)