Anadolujet Kırklareli’den de uçuracak

Anadolujet Kırklareli’den de uçuracak

Anadolujet Kırklareli’den de uçuracak

Anadolujet Kırklareli’den de uçuracak

Anadolujet Kırklareli’den de uçuracak
25 Aralık 2010 - 09:45

* Tekirdağ’ın Çorlu Havaalanı’nda hizmet vermekte olan Anadolujet Kırklarelili müşterilerini bekliyor.


HABER MERKEZİ
Türk Hava Yolları (THY) bünyesinde Tekirdağ’ın Çorlu Havaalanı’nda faaliyet gösteren Anadolujet’in Kırklareli’de de tanıtılması için THY Şefi Onur Engüz ile Pazarlama Satış Başkan Yardımcısı (Yurtiçi) Çorlu Satış-Trafik Memuru Sevda Babatin Kırklareli Belediye Başkanı Av. Cavit çağlayan’ı makamında ziyaret ettiler.
THY Şefi Engüz Çorlu Havaalanı’ndan yurdun dört bir köşesine uçuş yaptıklarını, ucuz yolcu taşımalarından dolayı üniversite öğrencileri ile askerlerin kendilerini tercih ettiğini belirtti. Otobüs fiyatına uçakla yolculuk yaptırdıklarını belirten Engüz, Kırklareli’de de firmalarının tanıtmak için Belediye Başkanı ile görüştüklerini dile getirerek şunları kaydetti:
“Tekirdağ Çorlu Havaalanından hergün saat 20.10’da Ankara, kısa bekleme süreleri ile aktarmalı olarak Antalya, Adana, İzmir, Diyarbakır, Şanlıurfa, Erzurum, Hatay, Trabzon, Kıbrıs Gaziantep gibi illerimize Anadolujet ile uçuşlarımız bulunmaktadır. Ekonomik ücretlerimizle Çorlu’dan Ankara 59 TL’den başlayan fiyatlarla diğer aktarmalı uçuşlarımız ise 84 TL’den başlayan fiyatlarla Çorlu Havaalanı’nda hizmet vermektedir. Diğer illerden aktarmalı olarak Çorlu’ya gelişler ise Kars, Van, Diyarbakır, Antalya, İzmir, Trabzon, Hatay, Kıbrıs, Erzurum, Adana, Şanlıurfa gibi illerimizden kısa bekleme süreleri ile seyatlarini gerçekleştirebilirler.”
Kırklareli Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan’da Anadolujet’in ilimizde tanıtılması için Belediye olarak gerekli her türlü desteğin verilebileceğini belirtti. (s)