AK Parti’den Kandili Simidi

AK Parti’den Kandili Simidi

AK Parti’den Kandili Simidi

AK Parti’den Kandili Simidi

AK Parti’den Kandili Simidi
15 Şubat 2011 - 09:08

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli Kadın kolları tarafından Mevlid Kandili dolayısıyla 14 Şubat 2011 Pazartesi günü Kandil Simidi dağıtıldı.


HABER MERKEZİ

AK Parti Kırklareli Kadın Kolları Başkanı Hazel Yolgiden ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından Fevzi Çakmak Bulvarı, Cumhuriyet Caddesi üzerindeki esnaf ziyaret edilerek Mevlid Kandilleri kutlanarak Kandil Simidi verildi.
Başkan Yolgiden bu günün sevginin, barışın ve kardeşliğin en üst noktaya çıkmasına vesile olmasını dileyerek yaptığı açıklamasında şunları kaydetti:
“Âlemlere rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimizin dünyaya teşrif ettiği bu mübarek günün, yeni uyanışlara vesile olmasını ve aramızdaki kardeşlik duygularını arttırmasını dilerim. Tek bir kavme veya sadece bir millete değil, tüm insanlığa gönderilen Peygamberimize kim uyarsa, huzuru ve mutluluğu bulur. Allah’ın rahmeti, daima iyilerin üzerindedir. Bu duygularla Kırklareli halkının Mevlid Kandili’ni tebrik eder, Mevlâmızın bizleri doğruluk ve güzellik üzerinde birleştirmesini niyaz ederim.” (s)