“AK Parti Belediyeciliği ile Kırklareli’nin çehresi değişecek”

“AK Parti Belediyeciliği ile Kırklareli’nin çehresi değişecek”

“AK Parti Belediyeciliği ile Kırklareli’nin çehresi değişecek”

“AK Parti Belediyeciliği ile Kırklareli’nin çehresi değişecek”

“AK Parti Belediyeciliği ile Kırklareli’nin çehresi değişecek”
06 Aralık 2013 - 09:23

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen tören ile 30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan Yerel Seçimler de Adalet ve Kalkınma Partisi’nden......




HABER MERKEZİ


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen tören ile 30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan Yerel Seçimler de Adalet ve Kalkınma Partisi’nden (AK Parti) Marmara Bölgesi’ndeki Belediye Başkan Adayları’nın isimlerini açıkladı.


* “Bizim davamız Kırklareli’ye hizmet davasıdır”


AK Parti’den Kırklareli Belediye Başkanlığı için ismi açıklanan Selahattin Minsolmaz ile törenin ardından bir görüşme gerçekleştirdik. Çok mutlu olduğunu ve AK Parti Belediyeciliği ile Kırklareli’nin çehresinin değişeceğini ifade eden Minsolmaz gazetemize özel olarak yaptığı açıklamalarında şunları kaydetti:


“ 9 Aday Adayı arkadaş hep birlikte barış içinde birbirimizi destekleyerek huzur içerisinde bir Aday Adaylık süreci geçirdik. Ben bu genel merkezimizin, parti teşkilatlarımızın teveccühü için öncelikle çalışan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Aday Adayı arkadaşlarıma gösterdikleri nezaket ve birlikte olma ruhu için teşekkür ediyorum. Bu Adaylığımız öncelikle Kırklareli ve partimize hayırlısı olmasını temenni ediyorum. Heyecanlıyım. Arkadaşların tebrik mesajlarını alıyorum. Ben sonucun her şeyden önce Kırklareli için hayırlısı olmasını temenni ediyorum. Hizmetçe olur tabi ki siyasi rekabet ve mücadele olacaktır. Ama buradaki dava Kırklareli’ye hizmet etme davasıdır. Elde edilecek tüm başarıların Kırklareli için hayırlı olacağı inancındayım. Sonu hayırlı olsun diyorum.


* “Kapı kapı, ev ev gezerek tüm Kırklarelililere ulaşacağız”


Bundan sonraki süreç malum seçime kadar bizler Belediye Meclis Üyelerimizi belirleyeceğiz. Kırklareli halkının karşısına yine onların teveccühü göstereceği bir liste ile çıkma inancındayız. Çalışmalarımız kapı kapı, ev ev, tüm esnaflarımıza, ailelerimize ulaşma şeklinde gerçekleşecek. Amacımız Kırklareli için yapılacakları doğru bir şekilde anlatmak. Halkımıza politikaları ve Kırklareli’ni neler beklediğini, belediyecilik anlamında nasıl hizmet üretmemiz gerektiğini doğru anlatmak. Bundan sonraki görev bize düşüyor. 


* “Başkan olursam ilk işim Su Sorunu’nu çözmek olacak”


Kırklareli’de bu Aday Adaylık sürecimizde tüm diğer partilerin Aday Adayı arkadaşlarda olduğu gibi bizde de sürekli vatandaşla, esnafla paylaşarak sıkıntıların ne olduğunu öğrenmeye çalışarak bizim gördüklerimiz, bir de sayın vatandaşlarımızın bu konuda hassasiyetleri var. Tabi ki Kırklareli’de hep sizlerle de paylaşıyoruz. Yapılacak çok iş var. Halkımızın beklentileri sıralanmış durumda. Benim bu konudaki en büyük hassasiyetim insanın doğumundan ölümüne kadar, sabah yüzümüzü yıkadığımız, içtiğimiz sudan, lokantada yemek yapan esnafımızın tüm gününü kapsayan içme suyu konusunda Allah nasip eder Belediye Başkanı olursam buna kuvvetle inanıyoruz. İlk önce içme suyu konumuza eğilmeyi düşünüyoruz. Bunun dışında çok sayıda projemiz var. Bunları zaten adaylık sürecinde tüm sivil toplum örgütleriyle, mahallelerimizde vatandaşlarımızla paylaşacağız. Ama benimde tespit ettiğim bir iki öncelikli sorun vatandaşımızın ifade ettiği gibi içmekte, kişisel temizlikte ve kullanım suyu olarak kullandıkları içme suyumuzu kullanılır hale getirilmesidir. Bu sorunu da ancak AK Parti Belediyeciliği sözecektir.


* “Önemli olan doğru ve hak edecek ve gerçekten hizmet üreteceklerin seçilmesidir”


Seçmenlerimize şimdiden Adaylığımızın hayırlı olması dileğiyle onlarla barış, huzur içerisinde bir seçim geçireceğimizin müjdesini vermek istiyorum. Onlardan ricam tüm partiler hepimizin, ilimizin içerisindeki tüm diğer siyasi partilerinde açıkladığı ve açıklayacağı adaylar hepsi bu şehrin insanıdır. Bu şehir için hepsi iyi bir şeyler yapma çabasında yola çıkmıştır. Bizlere sahip çıksınlar, bizlere her ortamda sorular sorsunlar. Önemli olan doğru ve hak edecek ve gerçekten hizmet üretecek parti ve partilerin seçilmesidir. Burada dava Kırklareli davasıdır. Kişisel davalarımızı bir yana bırakıp huzur ve barış içerisinde Kırklareli’ye yakışan bir seçim geçirmemizdir. Vatandaşlarımızın da bu konuda sık sık dükkanlarını ve işyerlerini ziyaret edeceğiz. Onlarla bir araya geleceğiz. Bizlerle her türlü sorunlarını dile getirmelerini ve doğru seçim yapmaları için doğru bilgi almalarını tavsiye ediyoruz. Burada tabi ki iş düşen kişi bizler ve siyasi partiler toplumumuz yeniliklere açık, değişimden yana bu değişimi doğru bir şekilde anlatabilmek ve projelerimizi sunmakta bizim görevimiz.  Ben hepsine saygı ve selamlarımı sunuyorum. Hayırlı olmasını temenni ediyorum.” (Savaş Eskici)