23 Nisan Çocuk Şenlikleri devam ediyor

23 Nisan Çocuk Şenlikleri devam ediyor

23 Nisan Çocuk Şenlikleri devam ediyor

23 Nisan Çocuk Şenlikleri devam ediyor

23 Nisan Çocuk Şenlikleri devam ediyor
29 Nisan 2010 - 09:27

23 Nisan Çocuk Şenlikleri kapsamında Ziya Gökalp İlköğretim Okulu,  okul bahçesinde 27 Nisan Salı günü saat 13.00’da etkinlik ve okul yararına kermes düzeledi. 

HABER MERKEZİ
Yapılan Çocuk Şenliği çok renkli karelere sahne oldu. Tam bir bayram havasında geçen programa Kırklareli Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan, Okul Müdürü, öğretmenleri, öğrenci velileri ve birçok vatandaş katılım gösterdi.
Şenlik Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Akabinde Okul Müdürü Yasin Türkoğlu açılış konuşmasını günün anlam ve önemine kısaca değinerek sözü bayramın esas sahibi çocuklara söz verdi.
Sunumunu çocukların yaptığı program 4-A/ 4-B sınıfı kız öğrencilerinin müzik eşliğinde yapmış olduğu dans gösterileriyle start aldı. Akabinde ise Halat Çekme ve Sandalye Kapma Yarışması düzenlendi. Daha sonra 1-A sınıfı kız öğrencileri “Hoş Geldin Melek” adlı parçanın eşliğinde muhteşem bir dans gösterisinde bulundular. Beyaz gelinlikler içinde meleklere benzeyen minikler öğrenciler büyük alkış aldılar.
Kız öğrencilerin gösterisinin ardından ise 1-A sınıfı Erkek öğrencileri yeteneklerini sergiledikleri Rap Gösterisi sundular. 1 B sınıfı kız öğrencileri ise “Delisin” müziği eşliğinde dans ettiler. Akabinde ise erkekler “Fidayda” ile sahne aldı. Program Muhteşem danslar. Şiirler, yarışmalar, oyunlarla devam etti. Ayrıca Özel Yeteneği olan çocuklar bu marifetlerini sergilediler. 
Düzenlenen etkinlik Ziya Gökalp İlköğretim Okulu Halk oyunları ekibinin gösterisini sunmasıyla sona erdi. Ayrıca Şenlik boyunca Okul yararına düzenlenen kermese yoğun ilgili oldu. Gün boyu açık olan kermeste tatlılar, tuzlular, çeşit çeşit yiyecekler satışa sunuldu. (d.a.)