Yarın nefesler tutulacak

19 Mayıs 2012 - 09:11

Yarın nefesler tutulacak

TFF Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Kırklarelispor, ligdeki son karşılaşmasına yarın çıkacak.




HABER MERKEZİ





Eyüpspor karşısında 1-0 mağlup olarak ligdeki kaderini rakiplerinin eline bırakan Kırklarelispor, hedefi olan Play-Off karşılaşmalarına çıkmak için rakipleriyle karşı karşıya geldi.


Kendi evinde ligin 31. haftasında Kızılcahamamspor A.Ş.’ye 1-0 mağlup olan Yeşil-Beyazlı kulüpte Play-Off umutları tamamen tükenmişken, ligde Türkiye Kupası karşılaşmaları için mücadele etmeye başladı.


Ligde 33 haftayı geride bırakan Kırklarelispor, ligde yeni olmasına rağmen büyük bir başarı elde ederek rakiplerini bir hayli zorladı. Son olarak Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda Ünyespor ile karşı karşıya gelen Kırklarelispor, 2-1 mağlup olarak ligde 8. sıraya yerleşti.


Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can, ligi ilk 8 arasında bitirmek istediklerini belirterek, Türkiye Kupası hedefleri doğrultusunda Alanyaspor karşılaşmasına çıkacaklarını söyledi.


2. ligde ilk yılları olmasına rağmen lige çok çabuk adapte olduklarını anlatan Can;


“Uzun yılların ardından Kırklareli’ne profesyonel futbolu geri getirdik. Futbolcu arkadaşlarımızın, yönetimimizin ve yöneticilerimizin ciddi ve güzel çalışmaları doğrultusunda önce 3. Lig’e sonrada şampiyon olarak 2. Lig’e çıktık. Futbolcu arkadaşlarımızın çabası ile 2. Lig’de uzun soluklu bir sezon geçirdik. Bizim lig başında öncelikli hedefimiz ligde kalmaktı. Daha sonrasında hedef çıtamızı yükselterek ‘Play-Off’ dedik. Tabiî ki maç 90 dakika sahada ne olacağını kimse önceden bilemiyor. Play-Off umutlarımızı yitirirken, diğer bir yandan Türkiye Kupası umutlarımız oldu. Lig’de son karşılaşmamız Alanyaspor ile olacak. 3 puan için sahaya çıkacağız” dedi. 


Can, tüm Kırklareli halkını 2011-2012 sezonunun son karşılaşmasına beklediklerini de sözlerine ekledi.


Yarın Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda yapılacak olan Kırklarelispor-Alanyaspor karşılaşması saat 15.30’da başlayacak. (ue)