Voleybol Turnuvası düzenlendi

11 Haziran 2015 - 07:21

Voleybol Turnuvası düzenlendi

* Kırklareli'de hükümlü ve tutukluların karşılaştığı Voleybol Turnuvası’nda, Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz da oynadı







HABER MERKEZİ


Kırklareli E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda kalan hükümlü ve tutuklular arasında Voleybol Turnuvası düzenlendi.


Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan etkinlik, hükümlülerden oluşan grubun seslendirdiği şarkılarla devam etti.


Adalet Bakanı Kenan İpek'in mesajının okunmasının ardından, 10 takımın katıldığı turnuvada finale kalan takımlar şampiyonluk için karşı karşıya geldi. Karşılaşmada, Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz da oynadı. 


Müsabakanın ardından turnuvada şampiyon olan takıma, kupa ve çeşitli hediyeler verildi. Başsavcı Yavuz, burada yaptığı konuşmada, bu tür etkinliklere önem verdiklerini söyledi.


Etkinlikler ile cezaevlerinde bulunan tutuklu ve hükümlülerin morallerinin arttığını belirten Yavuz, herkesin birbirine saygı ve sevgi göstermesi gerektiğini vurguladı. 


Hayat aslında çok kolay, hayatı zorlaştıran biz insanlarız diyen Yavuz; Biz aynı anlayışı, saygıyı ceza infaz kurumlarında yakaladığımız zaman, arkadaşlarımız buradan giderken üzülecekler. Bizim zaten amacımız bu diye konuştu. 


Bir hükümlü de yaptığı konuşmada, bu tür etkinliklerin kendilerini mutlu ettiğini kaydetti. (aa)