U15 Milli Takımı Lüleburgaz'da Rusya ile karşılaşacak

06 Mayıs 2010 - 09:29

U15 Milli Takımı Lüleburgaz'da Rusya ile karşılaşacak

Futbolu geniş kitlelere yaymak için yılın her gününü, futbolun her fırsatını değerlendiren Türkiye Futbol Federasyonu, Trakyalıları futbolla buluşturuyor


HABER MERKEZİ
. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), tüm futbolseverleri Lüleburgaz’da Rusya ile iki özel maç yapacak olan U15 Milli Takımı’nı desteklemeye davet ediyor.
11-13 Mayıs 2010 tarihlerinde Lüleburgaz’da oynanacak olan Türkiye Rusya U15 Milli Takımları özel karşılaşmaları, Lüleburgaz ve Trakya’ya farklı bir heyecan getirecek. U15 Milli takımını ağırlayacak olan Lüleburgaz 8 Kasım Stadyumu, Trakyalı futbolseverlerle dolacak.
TFF Futbol Genel Direktörü Ersun Yanal, futbolda gelişmekte olan Trakya için özel bir adım attıklarını ve Lüleburgaz ile başlayan çalışmaların devam edeceğini belirtti. U 15 Milli Maçı’nın sadece bir başlangıç olacağını belirten Yanal, bundan sonrasında Trakyalılar’ın istek ve arzularının etkili olacağını söyledi. Futbolu, günümüzün en ekonomik ve toplumsal gelişmeyi de etkileyen eğlencesi olarak tanımlayan Yanal; Trakyalıları Genç Milli takımımızı desteklemeye davet etti.
Lüleburgaz’daki Milli Maçı TFF olarak yakından izleyeceklerini, katılım ve ilgiye bağlı olarak başka Milli Maçları da Trakya’daki stadyumlarda oynatacaklarını belirten Yanal, U 15 Milli Takımına da Rusya maçında başarılar diledi.
* Maç Programı
Tarih: 11 Mayıs 2010
Yer: Lüleburgaz 8 Kasım Stadyumu
Saat: 17.00
Tarih: 13 Mayıs 2010
Yer: Lüleburgaz 8 Kasım Stadyumu
Saat: 15.00 (s)