Ramazan geldi tadilatlar başladı

07 Nisan 2014 - 07:22

Ramazan geldi tadilatlar başladı

Kırklareli merkez ilçede faaliyet gösteren birçok lokanta tadilata girdi. Ramazan Ayı’nın başlamasıyla birlikte işlerinin durmasını fırsat bilen lokanta sahipleri iş yerlerini yenilemek için tadilata girdi.




HABER MERKEZİ


Kırklareli merkez ilçede faaliyet gösteren birçok lokanta tadilata girdi. Ramazan Ayı’nın başlamasıyla birlikte işlerinin durmasını fırsat bilen lokanta sahipleri iş yerlerini yenilemek için tadilata girdi. Ramazan Ayı’nı fırsat bilerek tadilata girdiklerini söyleyen işletme sahipleri eksik olan işleri tamamlayarak, iş yerinin güzel bir hala getirmeye çalıştıklarını belerttiler. 


Tavuk Dönercisi’nden, Kebapçısı’na, Sulu Yemek satışı yapan Lokanta’dan Çorbacısı’na kadar birçok yerde tadilat telaşı vardı. Bu konuda görüşlerini aldığımız birçok lokanta işletmecileri, Ramazan Ayı’nın başlamasıyla birlikte işlerinde yenilik yapmak için tadilata gittiklerini söylediler. Ramazan Ayı’nda işlerinin biraz olsun yavaşladığını söyleyen işletme sahipleri, Kırklareli halkına daha güzel, daha ferah ve temiz bir yerde hizmet vermek için her zaman döneminde olduğu gibi bu senede tadilata gittiklerini belirttiler. Birçok işletme Ramazan Ayı bitmeden iftar saatinde hizmet vereceklerini söylerken, bazı yerler ise Ramazan Ayı sonra açılacak. (Kadir Sinici)