Korkmaz; "İletişim ve takım çalışması çok önemlidir"

11 Eylül 2014 - 07:21

Korkmaz; 'İletişim ve takım çalışması çok önemlidir'

Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü Kültür Merkezi’nde “Milli Eğitim Aile Toplantısı” düzenlendi.




HABER MERKEZİ


Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü Kültür Merkezi’nde “Milli Eğitim Aile Toplantısı” düzenlendi.


Düzenlenen toplantıya Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Korkmaz, Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ile Kırklareli merkez ilçedeki İlköğretim ve Ortaöğretim’de görev yapan öğretmenler katıldı.


Toplantıda, öğretmenlere iletişim ve takım çalışmasından bahseden Korkmaz, öğretmenlerin dertlerini dinledi. Okulların eksiklikleri hakkında bilgiler aldı.


Korkmaz yaptığı konuşmasında; “Yeni Eğitim-Öğretim Yılı’nda hepinize başarılar diliyorum. Okullarda Arkadaşlarınızla ve yöneticilerle iletişim çok önemli. Okullarda gerek Arkadaşlarınızla gerek Yöneticilerinizle İletişiminize dikkat edin. Takım çalışmalarına önem verin çünkü biz bir aileyiz uyum içinde takımlar olarak çalışırsak daha başarılı işler yaparız. Kurumları ve Toplulukları yıkmanın en kolay yolu dedikodudur. Onun için böyle şeylere dikkat edelim. Bu bir aile toplantısıdır. Onun için söz almak, soru sormak isteyenler varsa buyursun” dedi.


Bazı Okullarda Görevli Öğretmenler söz alarak, isteklerini ve okullardaki eksiklikleri dile getirerek, Okullarda Çok Amaçlı Salon, Spor Salonları istediler.


Korkmaz’da; “Özellikle okulların Engelli Girişleri,  Yangın Merdivenleri gibi öncelikli eksikliklerden başlayarak, diğer eksikleri de zamanla tamamlayacağız” dedi. (Selçuk Vurucu)