"İnandık başaracağız. İnanmak başarmanın yarısıdır"

02 Mart 2012 - 09:18

'İnandık başaracağız. İnanmak başarmanın yarısıdır'

TFF Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Kırklarelispor, Adana Demirspor’u ağırlayacak. 




HABER MERKEZİ


Haftalardır 10. sıralarda seyreden Kırklarelispor, lig başında koyduğu Play-Off karşılaşmaları için ligde mücadele ediyor.


Hedeflerine ulaşmak için çalışmaları arttırdıklarını ifade eden Kırklarelispor Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Can; “İnandık başaracağız. İnanmak başarmanın yarısıdır” dedi.


Ligin 4. sırasında 33 puanla mücadele eden Adana Demirspor’dan 3 puan almak istediklerini ifade eden Can;


“4 Mart 2012 Pazar günü Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda Adana Demirspor’u ağırlayacağız. Kırklarelispor olarak ligdeki hedefimize ulaşmak adına sahaya 3 puan için çıkacağız. Çıkacağımız karşılaşmalardan alacağımız 1 puan bile bizim için çok önemli. Emin ve sağlam adımlarla ligde mücadele ederken, hedefimizin peşinden koşuyoruz” dedi.


Başkan Can, yönetime geçtiklerinden bu yana küçük bütçelerle büyük başarılara imza attıklarını ifade ederek konuşmasını şu şekilde sürdürdü;


“Biz yönetim olarak kulübün başına geldiğimizde kulüp Amatör Süper Lig’deydi. Yönetim ve futbolcu arkadaşlar ile çalışmalarımızı dur duraksız sürdürdük. Çalışmalarımızın meyvesini 3 lige terfi maçlarında gösterdik ve Bölgesel Amatör Lig’i atlayarak 3 ligde Kırklareli’ni en iyi şekilde temsil ettik ve ligi lider olarak kapadık. Küçük bütçelerle büyük başarılar elde ederek bu başarıları Kırklareli’ne ve Kırklarelili sporseverlere hediye ettik. Yine küçük bütçeler ile 2 ligde de Kırklareli’ni en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz.” (ue)