İğneada Belediyesi Kadınlar Günü Eğlencesi düzenlendi

12 Mart 2014 - 07:07

İğneada Belediyesi Kadınlar Günü Eğlencesi düzenlendi

Kırklareli’nin Demirköy İlçesi’ne bağlı İğneada Belediye Başkanı Tahir Işık “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü” dolayısıyla  eğlence düzenledi.


HABER MERKEZİ
Kırklareli’nin Demirköy İlçesi’ne bağlı İğneada Belediye Başkanı Tahir Işık “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü” dolayısıyla  eğlence düzenledi. 9 Mart Pazar günü akşamı saat 19.00- 23.00 saatleri arasında İğneada Resort otelin toplantı salonunda düzenlenen eğlenceye çok sayıda bayan katıldı.
Çevre köylerdeki bayanları da unutmayan İğneada Belediye Başkanı Tahir Işık İğneada dışından gelecek bayanlar için de araç kaldırdı.
Gecenin başlangıcında konuşan Tahir Işık; ''Türkiye Cumhuriyetinde kadının önemi çok büyüktür. Ülkemizin kurulmasında en büyük pay kadınlara aitir, Bizde kadınlarımıza verdiğimiz önem sebebiyle İğneada’da da Belediye tarihinde ilk kez bir Bayan Genel Meclis Üyesi Adayı göstererek bir ilki gerçekleştirdik. İğneada da kurulmak istenen Nükleer Santral konusunda, İğneada'nın güzelliğini elimizden alacak olan bu santral konusunda kurmuş olduğumuz Demirköy ve iğneada Çevre Platformu’nun çalışmalarında özellikle bayanların desteğini bekliyoruz, kadınlarımızın başaramayacağı hiçbir şey yoktur. Bu yüzden bundan sonra yapacağımız toplantılara katılmanızı özellikle istiyorum, hepinizin kadınlar günü kutlu olsun, iyi eğlenceler dilerim” dedi.
Konuşmasından sonra tek tek masaları gezerek bayanlara karanfil ve çeşitli hediyeler sunan Tahir Işık, katılımcılardan alkış ve takdir aldı. Geceye katılan bayanlar İğneada Belediye Başkanı Tahir Işık'a bu özel gecede kendilerini unutmadığı için teşekkür ederek; “Başkanımız bize muhteşem bir gece yaşattı”  dediler. Gece canlı müzik eşliğinde devam etti, İğneadalı kadınlar gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendiler. (Gülcan Kutlu)