"Gönül Elçileri Projesi'nde 4. sıraya yükseldik"

23 Şubat 2013 - 10:15

'Gönül Elçileri Projesi'nde 4. sıraya yükseldik'

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın öncülüğünde ülke genelinde başlatılan “Gönül Elçileri Projesi” kapsamında Kırklareli’de Şiir Dinletisi Etkinliği düzenlendi.




HABER MERKEZİ





21 Şubat 2013 Perşembe günü saat 19.30’da Kırklareli Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen Şiir Dinletisi Etkinliği’nde bir konuşma yapan Kırklareli Valisi Mustafa Yaman’ın eşi ve Gönül Elçileri Projesi İl Koordinatörü Gülseren Yaman, nüfusa göre Kırklareli’nin Gönül Elçileri Projesi’nde 10. sıradan 4. sıraya yükseldiklerini söyledi.


Hedeflerinin 1. sıra olduğunu vurgulayan Gülseren Yaman, projeye tüm Kırklareli halkından destek beklediklerini ifade etti.


Gülseren Yaman; “Proje ile Türkiye başarı ortalamasında birinci olmayı hedefliyoruz. Birlik beraberlik, dayanışmada bir bütün olarak Kırklareli’nin sesinin her yerden duyulmasını istiyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi. 


Kırklareli Valisi Mustafa Yaman da, düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, yüreğimizdeki merhameti arkadaşımız, dostumuz, komşumuz, kundağımızdaki yavrularımız ve herkes ile paylaşmamız gerektiğini söyledi. Vali Yaman, gönül elçilerinin zaman zaman yetiştirme yurtlarına giderek, öğrencilerle ilgilenilmesi gerektiğini belirtti.


Yapılan konuşmaların ardından Karahıdır İlkokulu öğrencileri hazırladıkları şiirleri seslendirerek salondaki seyircileri mest etti. Vali Yaman da öğrencilerin ardından bir şiir okuyarak gece renk kattı. (Ufuk Ertop)