"DSİ'nin Yazlık Tesisleri'ne gitmeye korkuyoruz"

24 Mayıs 2010 - 09:54

'DSİ'nin Yazlık Tesisleri'ne gitmeye korkuyoruz'

Vatandaşlarımız çok sayıda köpeğin bulunduğu Kırklareli Barajı kenarında bulunan DSİ’ye ait Yazlık Tesisleri’ne ailece giderek piknik yapmaktan çekindiklerini dile getiriyorlar.

* HABER MERKEZİ
Kırklareli Barajı kenarında bulunan Devlet Su İşleri’ne (DSİ) ait Yazlık Tesislerde bulunan çok sayıdaki köpekten dolayı ailece piknik yapmaktan korktuklarını dile getiren vatandaşlar yetkililerden biran evvel bu duruma bir çözüm bulmasını istiyorlar.
Kırklareli merkez ilçenin ailece piknik yapılabilecek ender yerlerden olan tesislerde çok sayıda köpeğin bulunmasından rahatsız olduklarını dile getiren vatandaşlar şunları kaydediyorlar:
“Devlet su Tesisleri’ne ait Kırklareli Barajı kenarındaki Yazlık Tesisler, yaz ayları boyunca özellikle hafta sonlarında ailece toplanıp gidilerek rahatlıkla piknik yapılacak bir yerdi. Ancak son zamanlarda piknik alanı içerisinde çok sayıda irili ufaklı köpek dolaşıyor. Ailece oturup piknik yapmaya çekiniyoruz. Çünkü köpekler piknik için getirdiğimiz yiyecekleri görünce yanımızsa kadar gelerek hırlayıp, her an saldıracak gibi bizlere bakıyorlar. Bu durumdan özellikle çocuklarımız rahatsız oluyor. Gönül rahatlığı ile onları piknik alanına gönderip oynamalarına izin veremiyoruz. Köpeklerin yanında maalesef burada piknik yapanların yüzünden etraf çöplerle dolu durumda bulunuyor. Böyle olunca da köpekler oradan ayrılmıyorlar.
Yetkililerden bu köpeklerin alana girmemesi için gerekli tedbirleri almalarını ve bizlere yaklaşan yaz aylarında gönül rahatlığı ile ailece piknik yapabileceğimiz bir alanı kazandırmalarını istiyoruz.” (s)