CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu 22 Ağustos'ta Kırklareli'de

30 Temmuz 2010 - 09:18

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu 22 Ağustos'ta Kırklareli'de

* 29 Temmuz 2010 Perşembe günü Babaeski’ye gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Milletvekili ve Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Av. Turgut Dibek; “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu muhtemelen 22 Ağustos 2010 Pazar günü ilimizde düzenleyeceğimiz mitinge katılacak” dedi

HABER MERKEZİ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Babaeski İlçe Binasında 29 Temmuz 2010 Perşembe günü düzenlenen toplantıya beraberinde CHP Milletvekili Dr. Tansel Barış ve CHP Kırklareli İl Başkanı Vecdi Gündoğdu ile beraber katılan CHP Kırklareli Milletvekili Av. Turgut Dibek, yaklaşan Halk Oylaması’nda CHP’nin “Hayır” Kampanyası ile ilgili çalışmalar konusunda partilileri bilgilendirdi.
CHP Babaeski İlçe Başkanı Av İrfan Altınel’in yaklaşan Halk Oylamasıyla ilgili CHP Babaeski örgütünün çalışmalarını anlatan konuşmasından sonra İl Başkanı Vecdi Gündoğdu, Babaeski Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı,  CHP Kırklareli Milletvekili Dr. Tansel Barış Halk Oylamasında CHP’nin Hayır kampanyasını anlatan konuşmalar yaptılar.
Son konuşmayı yapan Vekil Dibek partililerin sorularını da cevaplandırdı. Gazetemiz Köşe Yazarı ve Babaeski Temsilcimiz Özkan Başaran’ın sorduğu; “CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Kırklareli’de ne zaman miting yapacak? Ayrıca seçim otobüsü Babaeski’den geçerken toplanan halka seslenecek mi?” sorusuna Milletvekili Dibek; “Eğer bir değişiklik olmazsa Genel Başkanımız muhtemelen 22 Ağustos 2010 Pazar günü, Kırklareli’de düzenleyeceğimiz mitinge katılarak bir konuşma gerçekleştirecek. İlimiz güzergâhı üzerindeki ilçelerden geçerken toplanan kalabalığa kısa da olsa seslenebilir. Ancak bu konuda her şey daha tam olarak netleşmiş değil” dedi. (ö.b.)