"Biz bu ülkeyi karşılıksız sevdik"

22 Haziran 2012 - 09:15

'Biz bu ülkeyi karşılıksız sevdik'

* Kırklareli Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Gülveren Güdücü ; “Biz bu ülkeyi karşılıksız sevdik versek de bu vatan uğruna binlerce can, asla dönmeyiz yolumuzdan”







HABER MERKEZİ


Kırklareli Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Gülveren Güdücü Hakkari’nin Irak sınırındaki İlçesi Şemdinli’nin Dağlıca kesimindeki birliklere yapılan hain saldırıyı kınadıklarını belirterek şunları kaydetti;


“Kırklareli Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak Dağlıca da yapılan hain saldırıyı kınıyoruz. Hakkari’nin Şemdinli İlçesi’ne bağlı Dağlıca Mevkisinde bulunan birliklere ağır silahlarla yapılan saldırıda bir grup PKK’lı ile çıkan çatışmada 8 askerimiz şehitlik mertebesine ulaşmış, 16 askerimiz de yaralanmıştır. Hakkari Valisi Orhan Alimoğlu’nun açıklamasına göre 10 teröristin de ölü ele geçirildiğini ifade etmiştir. 


Şehitlerimize Allahtan rahmet, mekanları cennet, adları ve ruhları şad olsun,  kederli ailelerine sabırlar ve baş sağlığı diyor, yaralı askerimize Allahtan acil şifalar diliyoruz.


 Mithat Cemal Kuntay dediği gibi;


Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır.


Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır.


Biz bu ülkeyi karşılıksız sevdik versek de bu vatan uğruna binlerce can, asla dönmeyiz yolumuzdan. Bu vatan üzerinden dönen hiçbir kirli oyuna alet olmayacağız ve rabbim bu ülke üzerinde planlar yapanların planlarını ve kötü emellerini aleyhlerine çevirsin. Vatanımız ve Milletimiz her daim var olsun.” (ş)