12. Gazi Koşusu'nda Lüleburgaz'ın Ayak Sesleri yeri göğü inletti

28 Eylül 2013 - 09:17

12. Gazi Koşusu'nda Lüleburgaz'ın Ayak Sesleri yeri göğü inletti

Kırklareli’nin Lüleburgaz İlçesinin atletleri yeni sezona fırtına gibi girdi. Oğuz Kesimli 55-59 Yaş Kategorisi’nde 3. lük kürsüsünde yer alırken Halil Aslan da onun ardından......




HABER MERKEZİ


Kırklareli’nin Lüleburgaz İlçesinin atletleri yeni sezona fırtına gibi girdi. Oğuz Kesimli 55-59 Yaş Kategorisi’nde 3. lük kürsüsünde yer alırken Halil Aslan da onun ardından 4. oldu. Emrullah Demirel ise 50-54 Yaş Kategorisi’nin 6.sı oldu. Genç atlet Metin Özcengiz de Genel Klasman da 21. oldu. Lüleburgaz ekibi bu sonuçlarla en iyi 3-4 takım arasına girerek dikkatleri üzerine çekti. Bilindiği gibi İstanbul Gazi koşusu ciddi bir organizasyon ve bu sene 12. defa yapılıyor. Yani burada yapılan dereceler Türkiye genelinin bir göstergesi gibi kabul ediliyor. Lüleburgaz İlçemizde atletizmle uğraşan kişilerin sayısı maalesef parmakla gösterilecek kadar az. Bu durumu da göz önünde bulundurarak atletlerimizi candan tebrik ediyoruz.


Yarışma ile ilgili Emrullah Demirel gazetemize şu açıklamayı yaptı;


“Biz iyi bir ekibiz. 50’li yaşlardayız ama bu bir şey değiştirmez. Hocamız Oğuz Kesimli bize profesyonel düşünmeyi öğretti. Formül basit. Çok çalışmayan çok başarılı olamaz. Birde bilimsel verilere uygun çalışmayan sakatlanır ve sporu bırakmak zorunda kalır. Yani marifet sakatlanmadan gelişme kaydetmektir. Sporu spor için yapıyoruz. Hiçbir iddiamız yok ama elit sporcu olabilirsek de neden sevinmeyelim? Lüleburgaz adına koşuyoruz ve Lüleburgaz halkının dualarını bekliyoruz.” (Savaş Eskici)