1000 kişiye İftar Yemeği

1000 kişiye İftar Yemeği

1000 kişiye İftar Yemeği

1000 kişiye İftar Yemeği

1000 kişiye İftar Yemeği
27 Haziran 2015 - 07:21

Kırklareli’nin Lüleburgaz İlçesi’nde, 14 yıldan beridir her Ramazan Ayı’nda, her akşam 1000 kişiyi İftar Yemeği ile buluşturan BİRLİK AŞEVİ, hayırseverlerin yardım ve desteklerini bekliyor.




HABER MERKEZİ


Kırklareli’nin Lüleburgaz İlçesi’nde, 14 yıldan beridir her Ramazan Ayı’nda, her akşam 1000 kişiyi İftar Yemeği ile buluşturan BİRLİK AŞEVİ, hayırseverlerin yardım ve desteklerini bekliyor. Lüleburgaz Birlik Aşevi Kurucusu Radyo 39’un sahibi İşadamı Mahmut Erdal, Aşevi faaliyetleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. 


* 1000 kişiye 3 çeşit yemek 


Mahmut Erdal; “Her yıl olduğu gibi bu yılda 14. Yılında Rabbimizin bizlere vesile eylediği Mübarek Ramazan Ayı’nda her gün 1000 kişiye 3 çeşit yemek imkanı sunuyoruz. Hayırsever işadamlarımızın da katkıları sayesinde Altıyol ve Kuştepe halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.


* “Aş kaynatamayan yardıma muhtaç insanlarımıza el uzatalım”


İhtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere, vatandaşların kullanmadıkları eşya ve giysilerini de bağışlayabileceklerini belirten Mahmut Erdal şunları söyledi;


“Ayrıca yardım yapmak isteyenlerin desteklerini bekliyoruz. Önemli olan zengin sofraları kurmak kurdurmak yerine evlerinde aş kaynatamayan yardıma muhtaç insanlarımıza el uzatalım. Birlik Aşevi’nde benimde tuzum olsun diyenleri davet ediyoruz. Evlerinde kullanılmayan giysiler ve ev eşyaları olanlar Birlik Aşevi’mize verebilirler. Yardım yapmak isteyenler;  4173939 numaralı irtibat telefonumuzdan bizlere ulaşabilirler.”